top of page

Anton Hellström

Urheiluhieroja

tmiantonhellstrom(@)gmail.com

+358 9454 3800

  • Instagram

Minusta

Valmistuin hierojaksi Suhosta kesällä 2021, jonka jälkeen olen kouluttautunut lisää mm. purentalihashieronnan pariin. Omaan vahvan kilpaurheilutaustan kilpacheerleadingin parista, jossa olen kilpaillut SM-, EM- sekä MM-tasolla. Nykyisin oma urheilu on pitkälti voimaharjoittelua kuntosalilla, josta olen löytänyt uuden intohimon arkeen. Hierontojen lisäksi pyöritän muutamaa fysiikkavalmennusprojektia nuorten urheilijoiden parissa. 

 

Työni parhaimmat puolet ovat asiakaskohtaamiset ja se, että pystyn konkreettisesti vaikuttamaan asiakkaiden hyvinvointiin ja terveyteen. Kun asiakas tulee vastaanotolle, kohtaan hänet aina yksilönä. Hoitoni pohjautuu uusimpaan tutkittuun tietoon. Vahvuuksiani ovat asiakkaalle parhaan hoidon löytäminen sekä sopivien kotihoito-ohjeiden laatiminen.

 

Intohimoni on uuden oppiminen ja pyrin päivittäin kehittämään osaamistani lukemalla alaan liittyvää uutta kirjallisuutta sekä tutkimusartikkeleita. Jatkokouluttautumisen kannalta olen suunnitellut fysioterapeutin opintoja lähitulevaisuudessa. 

 

Jag är tvåspråkig så kundbetjäningen lyckas bra också på svenska!

Maksutavat: pankkikortti, käteinen, Epassi, Smartum Hierontaetu, Edenred.

bottom of page