Entisen opiskelijamme tarina #2

Updated: Jan 27, 2020
Jenni Pihkola


”Peruskoulun jälkeen mulla ei ollut hajuakaan mikä musta tulee isona, mutta koska en ollut mikään lukutoukka ei 3-4 vuotta lukiossa tuntunut mulle sopivalta vaihtoehdolta. Olin vuoden verran Taidekoulussa miettimässä mikä olisi itselle mieluista puuhaa. Siinä kohti tiesin kuitenkin jo, että perinteinen toimistotyö ei tule omalla kohdalla kysymykseen.


Tuttu fysioterapeutti oli monesti kehottanut opiskelemaan fyssariksi, mutta koska lukio oli käymättä ei AMK-opintoihin hakeminen ollut ihan helpoin reitti. Silloin löysin Suhon koulutuksen ja epäileväisesti laitoin hakupaperit hierojakouluun. Ja nuoresta iästä huolimatta pääsin opiskelemaan!


Vuoden verran tiukkaa opiskelua, ja 2009 valmistuin hierojaksi 17-vuotiaana sekä perustin oman toiminimen. Nyt olen ehtinyt olla 10 vuotta yrittäjänä kahdessa kaupungissa. Fyssariopinnot unohtui aika nopeasti valmistumisen jälkeen, koska hierontatyö on mahdollistanut monipuolisesti jatko-opiskelut myös muilla aloilla. Hieronnan lisäksi olen mm. opiskellut liikunnanohjausta sekä ravintovalmennusta ja yhdistänyt näitä hierojan ammattiin.”


Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Instagram ja Facebook: @suomenurheiluhierojaopisto

Recent Posts

See All

Purentalihashieronnan koulutukset keväällä 2021

Syksyn purentalihashieronnan koulutukset täyttyivät hetkessä, joten järjestämme keväällä taas kolme uutta koulutusta. Koulutetuille hierojille suunnatun lisäkoulutuksen sisältö: •anatomia •TMD-vaivoi

Tiedote asiakkaillemme 14.8.2020

Olemme päivittäneet käytäntöjämme koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Sekä opiskelijat että henkilökunta käyttävät jatkossa aina kasvomaskia asiakastyön aikana. Olemme käyneet läpi maskin

  • Facebook
  • Instagram

Pasilan puistotie 4 A, 00240 Helsinki          +358 9454 3800