Entisen opiskelijamme tarina #2

Updated: Jan 27, 2020
Jenni Pihkola


”Peruskoulun jälkeen mulla ei ollut hajuakaan mikä musta tulee isona, mutta koska en ollut mikään lukutoukka ei 3-4 vuotta lukiossa tuntunut mulle sopivalta vaihtoehdolta. Olin vuoden verran Taidekoulussa miettimässä mikä olisi itselle mieluista puuhaa. Siinä kohti tiesin kuitenkin jo, että perinteinen toimistotyö ei tule omalla kohdalla kysymykseen.


Tuttu fysioterapeutti oli monesti kehottanut opiskelemaan fyssariksi, mutta koska lukio oli käymättä ei AMK-opintoihin hakeminen ollut ihan helpoin reitti. Silloin löysin Suhon koulutuksen ja epäileväisesti laitoin hakupaperit hierojakouluun. Ja nuoresta iästä huolimatta pääsin opiskelemaan!


Vuoden verran tiukkaa opiskelua, ja 2009 valmistuin hierojaksi 17-vuotiaana sekä perustin oman toiminimen. Nyt olen ehtinyt olla 10 vuotta yrittäjänä kahdessa kaupungissa. Fyssariopinnot unohtui aika nopeasti valmistumisen jälkeen, koska hierontatyö on mahdollistanut monipuolisesti jatko-opiskelut myös muilla aloilla. Hieronnan lisäksi olen mm. opiskellut liikunnanohjausta sekä ravintovalmennusta ja yhdistänyt näitä hierojan ammattiin.”


Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Instagram ja Facebook: @suomenurheiluhierojaopisto

Recent Posts

See All

ProTeamin hinnasto päivittyy 1.12.

ProTeamin uusi hinnasto 1.12. alkaen: Hieronta 30 min 35 € 45 min 45 € 60 min 55 € 75 min 65 € 90 min 75 € 120 min 105 € Purentalihashieronta 60 min 65 € Raskausajan hieronta 60 min 65 € 90 min 85 € V

Kevään 2022 täydennyskoulutukset

Koulutukset järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Helsingissä. Ilmoittautumisohjeet postauksen lopussa! 5.-6.2. PURENTALIHASHIERONNAN KOULUTUS (täynnä) • anatomia • TMD-vaivoista (temporo