Entisen opiskelijamme tarina #3Sara Laurell


”Lukion jälkeen halusin pitää taukoa opiskelusta ja työskentelin keikkatyöläisenä mm. ravintola- ja kaupan alalla. Kuitenkin ihmisen anatomia, kehon toiminta sekä hyvinvointi kiinnosti minua ja mietin, että näihin liittyvä ammatti voisi olla minulle sopiva. Kiinnostuin fysioterapiasta ja hain opiskelemaan sitä. En ensimmäisellä hakukerralla päässyt sisään ja aloin pohtia, että mikä voisi olla hyvä pohjakoulutus fysioterapiaopintoihin.


Tutustuin eri hierojakouluihin Helsingissä ja Suho vaikutti kaikista parhaimmalta. Lähetin hakemuksen, sain kutsun haastatteluun ja pääsin opiskelemaan! Opiskelu tuntui heti omalta, mutta myös melko rankalta.

Opiskelujen loppupuolella minulle tarjottiin töitä Suhosta ja olin siitä todella innoissani!

Parasta työssäni on se, kun asiakas kertoo saaneensa apua hieronnasta ja koen myös itse onnistuneeni. Esimerkiksi kun asiakas saa rentoutua keskellä kiireistä arkea tai pitkään vaivanneeseen ongelmaan saadaan helpotusta hyvällä hoitosuunnitelmalla. Pidän siitä, että yrittäjänä minulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihin ja vaihteleviin työaikoihin.


Fysioterapiaopinnot ovat edelleen tähtäimessä. Odotan kovasti, että pääsen hyödyntämään ja yhdistämään työssäni hieronnan ja fysioterapian.”


Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.

Recent Posts

See All

ProTeamin hinnasto päivittyy 1.12.

ProTeamin uusi hinnasto 1.12. alkaen: Hieronta 30 min 35 € 45 min 45 € 60 min 55 € 75 min 65 € 90 min 75 € 120 min 105 € Purentalihashieronta 60 min 65 € Raskausajan hieronta 60 min 65 € 90 min 85 € V

Kevään 2022 täydennyskoulutukset

Koulutukset järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Helsingissä. Ilmoittautumisohjeet postauksen lopussa! 5.-6.2. PURENTALIHASHIERONNAN KOULUTUS • anatomia • TMD-vaivoista (temporomandibula