Entisen opiskelijamme tarina #4

Updated: Jan 27, 2020Laura Antikainen ja Markus Koivula


”Haaveenani lukion jälkeen oli jatkokouluttautua ammattikorkeassa, mutta halusin alle jonkin alan pohjakoulutuksen. Hain Suomen Urheiluhierojaopistoon v. 2012 ja pääsin sisään. Siitä alkoi uusi sivu elämässäni. Koulu ei antanut minulle nimittäin ainoastaan ammattitutkintoa ja yhtä elämäni parhaista opiskeluvuosista, vaan myös puolison. Koulussa tapasin avopuolisoni sekä yhtiökumppanini Markuksen.


Markus oli pohjakoulutukseltaan automekaanikko, mutta kiinnostus ihmisanatomiaa kohtaan johti hierojakouluun. Koulussa kaikki opiskelijat tulivat aivan eri lähtötilanteista, mutta samat mielenkiinnon kohteet ja intohimoinen suhtautuminen ihmiskehoa ja sen toimintaa kohtaan yhdisti meitä kaikkia.


Luokassamme oli mahtava ryhmähenki ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien oli tunne, että olimme kuin yhtä perhettä. Rennosta ilmapiiristä huolimatta opiskelu oli intensiivistä ja tehokasta.


Opetusmateriaali oli laadukasta ja voin nyt jälkikäteen käsi sydämellä sanoa, että myöhäisemmistä jatko-opinnoistani huolimatta suurin tietotaitoni anatomiasta ja kehon toiminnasta on peräisin nimenomaan hierojakoulusta. Koulusta saamani oppimateriaali on ollut tiiviisti käytössä monessa eri työtehtävässä. Koulun antamat opit ovat rikastuttaneet osaamistamme nykyisessä valmennustyössämme sekä toimintaterapiassa ja pidänkin hierojan tutkintoa hyvänä lisänä monelle muulle alalle.


Pyöritämme nykyisin Markuksen kanssa yhteistä liikunta- ja kuntoutusalan yritystä Hyvinkäällä. Elixir Hyvinkään toiminta kasvaa ja laajenee koko ajan ja työllistämme tällä hetkellä urheiluhierojia, valmentajia ja ryhmäliikuntaohjaajia. On uskomatonta, kuinka palaset lähtivät hierojakoulun jälkeen loksahtamaan paikalleen. Hierojakoulu oli minulle ja Markukselle käänteentekevä askel, voimme nyt sanoa elävämme unelmaamme ja tekevämme juuri sitä, mitä rakastamme!”


Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Instagram ja Facebook: @suomenurheiluhierojaopisto

Recent Posts

See All

ProTeamin hinnasto päivittyy 1.12.

ProTeamin uusi hinnasto 1.12. alkaen: Hieronta 30 min 35 € 45 min 45 € 60 min 55 € 75 min 65 € 90 min 75 € 120 min 105 € Purentalihashieronta 60 min 65 € Raskausajan hieronta 60 min 65 € 90 min 85 € V

Kevään 2022 täydennyskoulutukset

Koulutukset järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Helsingissä. Ilmoittautumisohjeet postauksen lopussa! 5.-6.2. PURENTALIHASHIERONNAN KOULUTUS • anatomia • TMD-vaivoista (temporomandibula