Lisäkoulutukset koulutetuille hierojille syksyllä 2019

Updated: Jan 27, 2020
Suomen Urheiluhierojaopiston lisäkoulutukset koulutetuille hierojille syksyllä 2019:


28.-29.9.2019 MET (muscle energy technique)


MET eli lihasenergiatekniikka on osteopatiasta lähtöisin oleva paljon käytetty manuaaliterapian menetelmä. Koulutuksessa perehdytään lihasenergiatekniikoiden teoriaan sekä käytäntöön. Tekniikoita opetellaan koko vartalon alueelle ja koulutuksen lopussa käydään läpi tekniikoiden soveltamista.


Koulutuksen kesto on 7 tuntia kumpanakin päivänä. Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 200€ (+ alv 24%). Koulutusmaksu on vähennyskelpoinen.


16.-17.11.2019 Mobilisaatio ja traktio


Koulutuksessa perehdytään mobilisaatiotekniikoihin mm. leuka-, olka-, polvi- ja lonkkanivelten alueella. Lisäksi käydään läpi traktio- eli vetohoitoa teoriassa ja käytännössä sekä opetellaan traktioliinan käyttöä.


Koulutuksen kesto on 7 tuntia kumpanakin päivänä. Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 200€ (+ alv 24%). Koulutusmaksu on vähennyskelpoinen.


Koulutusten tavoitteena on antaa hierojille lisää työkaluja käytännön hoitotyöhön sekä kliiniseen päättelyyn. Kouluttajina kumpanakin viikonloppuna toimivat urheiluhierojat sekä 4. vuoden ortopedisen osteopatian opiskelijat Patrick Nyström ja Ilari Keckman.


Kumpaankin koulutukseen otetaan 20 osallistujaa. Koulutukset järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Länsi-Pasilassa. Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse anniriikka.tervo@suho.fi.


Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto

Recent Posts

See All

Purentalihashieronnan koulutukset keväällä 2021

Syksyn purentalihashieronnan koulutukset täyttyivät hetkessä, joten järjestämme keväällä taas kolme uutta koulutusta. Koulutetuille hierojille suunnatun lisäkoulutuksen sisältö: •anatomia •TMD-vaivoi

Tiedote asiakkaillemme 14.8.2020

Olemme päivittäneet käytäntöjämme koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Sekä opiskelijat että henkilökunta käyttävät jatkossa aina kasvomaskia asiakastyön aikana. Olemme käyneet läpi maskin

  • Facebook
  • Instagram

Pasilan puistotie 4 A, 00240 Helsinki          +358 9454 3800