Markkinoinnin lisäkoulutus 21.3.2020

Updated: Jan 27, 2020
Koulutetuille hierojille suunnattu markkinoinnin lisäkoulutus järjestetään Suomen Urheiluhierojaopistolla lauantaina 21.3.2020.


Tuntuuko siltä, että asiakkaat karkaavat kilpailijoille? Tuntuuko siltä, että ainoa tapa saada varauskalenteria täyteen on alennuskampanja?


Kun tiedät kuka olet, missä olet hyvä, kuka palveluistasi kiinnostuu ja miten tämän kohderyhmän tavoittaa, alkaa kalenterin täyttöaste näyttää paljon positiivisemmalta ja voit pitää kiinni kannattavasta hinnoittelusta.

Tule tutustumaan omaan brändiisi ja kehittämään siitä myyvää markkinointiviestintää sinun palveluistasi kiinnostuneille kuluttajille. Tässä workshop-tyyliin rakennetussa koulutuksessa käydään sinun yritystoimintasi läpi ja päivän päättyessä lähdet mukanasi kirkastettu liikeidea sekä selvät sävelet markkinoinnillesi. Koulutus sopii myös tuoreille yrittäjille.


Opit muun muassa: • miksi hierojayrittäjän kannattaa miettiä samoja asioita kuin esimerkiksi CocaColan? • miten niille asiakkaille sitten pitäisi puhua? Kuinka paljon persoonaa laitan peliin? • mikä on minun kohderyhmäni? • mistä löydän palveluitani ostavat asiakkaat?


Kouluttajana toimii ekonomi ja urheiluhieroja Pia Partanen. Koulutuksen kesto on 6 tuntia ja hinta 100€ (+ alv 24%). Koulutus järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Länsi-Pasilassa. Päivään sisältyy lounastauko. Tarjoamme päivän aikana kahvit sekä pientä purtavaa.


Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen anniriikka.tervo@suho.fi.


Instagram ja Facebook: @suomenurheiluhierojaopisto


#koulutettuhieroja #markkinointi #brändäys #lisäkoulutus


Recent Posts

See All

Purentalihashieronnan koulutukset syksyllä 2021

EDIT: Syksyn koulutukset ovat täynnä. Tulevista koulutuksista ilmoitetaan blogissamme sekä somekenavissamme @suomenurheiluhierojaopisto. Koulutetuille hierojille suunnatun lisäkoulutuksen sisältö: •an

Purentalihashieronnan koulutukset kesäkuussa 2021

Kesäkuun purentalihashieronnan koulutuksiin on vapautunut muutama paikka! Koulutukset järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Länsi-Pasilassa Helsingissä. 9.-10.6 TÄYNNÄ 16.-17.6 TÄYNNÄ Kou