top of page

Suho hieroo HJK-pelaajia myös ensi kaudella

Päivitetty: 19. jouluk. 2022

Klubin pitkäaikainen kumppani Suomen Urheiluhierojaopisto jatkaa Suomen mestarin tukena.


HJK ja Suomen Urheiluhierojaopisto ovat sopineet uudesta, ensi vuoden kattavasta sopimuksesta. Diilin myötä Suhon urheiluhierojaopiskelijat ovat isossa roolissa HJK:n miesten edustusjoukkueen toiminnassa myös tulevana vuonna.


– Hieronta on tärkeä osa meidän kokonaisuutta erityisesti europelien keskellä. Saamme hierojat Suhosta Bolt Arenalle aina meidän aikataulun mukaan – se auttaa äärimmäisen paljon silloin, kun aika ja päivät ovat kortilla. Yhteistyö on ollut todella toimivaa ja opiskelijat ovat selkeästi hyvin koulutettuja, korostaa HJK:n edustusjoukkueen fysiikkavalmentaja Niklas Virtanen.Myös Suomen Urheiluhierojaopiston toimitusjohtaja Anniriikka Tervon näkökulmasta yhteistyö on ollut antoisaa.


– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Klubin kanssa. Lihashuollon harjoittelu huippu-urheilijoiden parissa on opiskelijoillemme todella arvokasta kokemusta. On hienoa, että voimme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden päästä osaksi menestyneen urheiluseuran arkea. Odotamme tulevaa kautta innolla, Tervo iloitsee.

bottom of page