Suomen Urheiluhierojaopisto ja pika-aituri Annimari Korte yhteistyöhön!Suomen Urheiluhierojaopiston ja pika-aituri Annimari Korteen yhteistyö julkistettiin Suhon kesäkauden avajaisissa ti 2.6.2020.


- Olen käynyt Suhossa nyt kaksi kertaa viikossa, matka kotoa hierontaan kestää muutaman minuutin. Jo yhteistyön alku on toiminut mainiosti. Eilenkin laitoin akuuttiin vaivaan liittyen viestiä ja sain ajan muutaman tunnin varoitusajalla, Annimari kertoi tilaisuudessa.


Kauden avauskisoissa Lahdessa 7.6 Annimari juoksi kauden maailman kärkiajan. Juoksun jälkeen hän kiitteli Suhon osteopaattia ja kertoi, että kyseessä oli ensimmäinen kisa ikinä kun nilkkaan ei sattunut.


- Otamme Annimarin viikottaisen lihashuollon suurella kunnialla vastuullemme. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita toimistotyöntekijöistä aktiiviliikkujiin, mutta meillä on erikoisosaamista myös urheilijan lihashuoltoon. Odotamme innolla mitä kausi tuo tullessaan, kertoi Suhon omistaja Anniriikka Tervo.
Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


Annimarin Instagram: @annimarikk


#suomenurheiluhierojaopisto #suhohoitaa #lihaskriisipäivystys

#hieronta #urheiluhieronta #ortopedinenosteopatia #akupunktio #dryneedling #voicemassage


Ajanvaraus: www.suho.fi/ajanvaraus

Recent Posts

See All

Purentalihashieronnan koulutukset syksyllä 2021

EDIT: Syksyn koulutukset ovat täynnä. Tulevista koulutuksista ilmoitetaan blogissamme sekä somekenavissamme @suomenurheiluhierojaopisto. Koulutetuille hierojille suunnatun lisäkoulutuksen sisältö: •an

Purentalihashieronnan koulutukset kesäkuussa 2021

Kesäkuun purentalihashieronnan koulutuksiin on vapautunut muutama paikka! Koulutukset järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Länsi-Pasilassa Helsingissä. 9.-10.6 TÄYNNÄ 16.-17.6 TÄYNNÄ Kou