Suomen Urheiluhierojaopisto ja pika-aituri Annimari Korte yhteistyöhön!Suomen Urheiluhierojaopiston ja pika-aituri Annimari Korteen yhteistyö julkistettiin Suhon kesäkauden avajaisissa ti 2.6.2020.


- Olen käynyt Suhossa nyt kaksi kertaa viikossa, matka kotoa hierontaan kestää muutaman minuutin. Jo yhteistyön alku on toiminut mainiosti. Eilenkin laitoin akuuttiin vaivaan liittyen viestiä ja sain ajan muutaman tunnin varoitusajalla, Annimari kertoi tilaisuudessa.


Kauden avauskisoissa Lahdessa 7.6 Annimari juoksi kauden maailman kärkiajan. Juoksun jälkeen hän kiitteli Suhon osteopaattia ja kertoi, että kyseessä oli ensimmäinen kisa ikinä kun nilkkaan ei sattunut.


- Otamme Annimarin viikottaisen lihashuollon suurella kunnialla vastuullemme. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita toimistotyöntekijöistä aktiiviliikkujiin, mutta meillä on erikoisosaamista myös urheilijan lihashuoltoon. Odotamme innolla mitä kausi tuo tullessaan, kertoi Suhon omistaja Anniriikka Tervo.
Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


Annimarin Instagram: @annimarikk


#suomenurheiluhierojaopisto #suhohoitaa #lihaskriisipäivystys

#hieronta #urheiluhieronta #ortopedinenosteopatia #akupunktio #dryneedling #voicemassage


Ajanvaraus: www.suho.fi/ajanvaraus

Recent Posts

See All

Purentalihashieronnan koulutukset keväällä 2021

Syksyn purentalihashieronnan koulutukset täyttyivät hetkessä, joten järjestämme keväällä taas kolme uutta koulutusta. Koulutetuille hierojille suunnatun lisäkoulutuksen sisältö: •anatomia •TMD-vaivoi

Tiedote asiakkaillemme 14.8.2020

Olemme päivittäneet käytäntöjämme koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Sekä opiskelijat että henkilökunta käyttävät jatkossa aina kasvomaskia asiakastyön aikana. Olemme käyneet läpi maskin

  • Facebook
  • Instagram

Pasilan puistotie 4 A, 00240 Helsinki          +358 9454 3800