Tiedote asiakkaillemme 14.8.2020

Olemme päivittäneet käytäntöjämme koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Sekä opiskelijat että henkilökunta käyttävät jatkossa aina kasvomaskia asiakastyön aikana. Olemme käyneet läpi maskin oikeaoppisen käytön ja kiinnitämme edelleen erityistä huomiota myös muuhun hygieniaan.

Emme tule kouluun tai töihin sairaana tai puolikuntoisena, pesemme kädet huolella ennen ja jälkeen asiakaskontaktin sekä desinfioimme hoitotilan jokaisen asiakkaan jälkeen. Opiston yleisten tilojen pinnat, vesihanat sekä ovenkahvat desinfioimme kahden tunnin välein.

Pyydämme myös asiakkaitamme käyttämään omaa kasvomaskia hieronnan ajan. Valitettavasti meidän maskivarastomme ei riitä asiakkaiden käyttöön.

Desinfioittehan kädet huolella heti vastaanotolle saapuessanne. Peruttehan varatun ajan mikäli tunnette flunssan tai hengitysteiden oireita. Ajan peruutuksesta pyydän ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen peruutukset@suho.fi.

Kiitos yhteistyöstä!

Anniriikka Tervo

opiston johtaja

anniriikka.tervo@suho.fi

Recent Posts

See All

Purentalihashieronnan koulutukset syksyllä 2021

EDIT: Syksyn koulutukset ovat täynnä. Tulevista koulutuksista ilmoitetaan blogissamme sekä somekenavissamme @suomenurheiluhierojaopisto. Koulutetuille hierojille suunnatun lisäkoulutuksen sisältö: •an

Purentalihashieronnan koulutukset kesäkuussa 2021

Kesäkuun purentalihashieronnan koulutuksiin on vapautunut muutama paikka! Koulutukset järjestetään Suomen Urheiluhierojaopiston tiloissa Länsi-Pasilassa Helsingissä. 9.-10.6 TÄYNNÄ 16.-17.6 TÄYNNÄ Kou