Vm 61.jpg
Vm 97.jpg

VOICE MASSAGE

Voice massage on äänentuottoon, hengitykseen ja purentaan osallistuvien lihasten hierontaa. Hieronta pohjautuu länsimaiseen lääketieteeseen ja sitä on kehitetty yhteistyössä mm. foniatrien ja hammaslääkäreiden kanssa. 

 

Voice massage sopii käytännössä kenelle tahansa niin kuin ’’tavallinenkin’’ hieronta. Käsittelystä erityisesti hyötyviä ryhmiä ovat mm. astmaatikot, urheilijat, uniapneasta kärsivät (hapenottoon ja hengitykseen liittyvät ongelmat), työssään ääntä käyttävät (opettajat, ryhmäliikuntaohjaajat, laulajat jne) sekä purentalihasten kiputiloista tai päänsärystä kärsivät.

AIKASUOSITUKSET JA KÄYNTIEN SISÄLTÖ

90 min - Suositus ensikäynnille. Käyntiin sisältyy alkukartoitus sekä kotihoito-ohjeet. Käsittelyn kohteena ovat selän, rintakehän, niska-hartiaseudun, kaulan, kurkunpään, purennan (myös suun sisäpuoli), kasvojen sekä pään alue.

75 min - Suositus jatkokäynnille, ensimmäisellä kerralla on kartoitettu tilanne ja tehty hoitosuunnitelma. Käsittelyn kohteena ovat selän, rintakehän, niska-hartiaseudun, kaulan, kurkunpään, purennan (myös suun sisäpuoli), kasvojen sekä pään alue.

60 min - Purentatoimintahäiriön erikoishoito. Käyntiin sisältyy alkukartoitus sekä kotihoito-ohjeet. Käsittelyn kohteena ovat rintakehän, kaulan, niskan, kurkunpään, purennan (myös suun sisäpuoli), kasvojen sekä pään alue.

Voice massagea tekee ProTeamin Kim Kouhia.

 

 

HINNASTO

 

90 min  85 €  

75 min  75 €  

60 min  65 €  

Maksutavat: käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Erilaiset hierontaedut tai -setelit eivät käy maksuvälineenä.

 

Lisätiedot: proteam@suho.fi