top of page

Ilari Keckman

Vastaava kouluttaja

Osteopaatti

Urheiluhieroja

ilari.keckman(@)suho.fi

Minusta

Moi! Toimin Suomen Urheiluhierojaopiston vastuuopettajana. Koulutukseltani olen osteopaatti sekä koulutettu hieroja. Opettamisen lisäksi pidän myös erilaisia viikonloppukursseja jo valmistuneille terveydenhuollonalan ammattilaisille, sekä pidän omaa vastaanottoani Töölössä. Vastaanotollani tutkin, hoidan ja kuntoutan erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä ihmisiä. 2018-2020 työskentelin Suomen alppimaajoukkeen kanssa, jolloin sain arvokasta työkokemusta myös ammattiurheilun parista.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti urheiluharrastusten (tennis, padel, salibandy, sali jne.) sekä musiikin tekemisen parissa, joiden suhteen olen varsin intohimoinen.

Opettajana olen vaativa, mutta reilu. Pidän myös kiinni siitä, että olen aina ajan tasalla alamme tutkimustiedosta, sillä on minun vastuullani, että opiskelijat saavat uusinta ja parasta mahdollista tietoa. Tavoitteeni on, että jokainen opiskelija kokee valmistuttuaan olevan valmis työelämään.

Opiskelijan tulee olla halukas ja valmis oppimaan uutta sekä haastaa itseään. Osalle ensimmäiset viikot saattavat tuntua Suholla haastavilta intensiivisen opintotahdin myötä, mutta kun hyvistä opiskelutekniikoista saa kiinni, alkavat palaset loksahdella kohdilleen.

bottom of page