top of page
E6B985F9-ADDB-4636-841B-289DC4AA9AD5.jpeg

Antti Onkamo

Urheiluhieroja

onkamoantti@gmail.com

+358 400 350 359

  • Instagram

Minusta

Valmistuin joulukuussa 2023 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Vuoden jälkeen minulle tarjoutui mahdollisuus jäädä Suholle ammatinharjoittajaksi sekä opiskelijoiden työharjoitteluohjaajaksi. 

 

Ennen Suhon opintoja toimin Upinniemessä armeijan kouluttajana. Monet vuodet mietin hakeutuvani tälle alalle ja vihdoin viime vuonna tartuin tilaisuuteen. Sain jopa muutaman vanhan työkaverinkin hakeutumaan urheiluhierojaopintoihin ennen kuin itse hain!

  

Olen harrastanut pitkään jalkapalloa, mutta se jäi vähäisemmälle loukkaantumisten ja ajanhallinnan takia. Tarkoituksena kuitenkin on käynnistää harrastusta uudelleen. Tällä hetkellä harrastukset painottuvat kuntosaliharjoitteluun. Valmennan myös kolmea eri fudisjoukkuetta (nais-, poika- ja tyttöjoukkueet). Lisäksi tykkään seurata kaikenlaista urheilua, ykköseksi menee Chelsean pelien katsominen.

 

Tulen ottamaan sinut vastaan positiivisella asenteella sekä huomioimaan sinut ja tarpeesi yksilöllisesti käyntisi aikana. Tulevaisuuden tavoitteena on päästä jatko-opiskelemaan viereiseen kouluun (OOKK), jonka jälkeen pystyn auttamaan sinua vieläkin laajemmin mahdollisissa vaivoissasi.

 

Maksutavat: pankkikortti, lahjakortti, Smartum hierontaetu, Epassi hyvinvointietu, Edenred hierontaetu.

bottom of page