top of page

PALVELUT

Palvelutarjontaamme kuuluu hierojakoulutuksen lisäksi opiskelijahieronta, ammattilaisten hieronta, purentalihashieronta, raskausajan hieronta, akupunktio, dry needling sekä osteopatia.

Oppilashieronta

Olet lämpimästi tervetullut opiskelijoiden hierontavastaanotolle! Käyntiin sisältyy alkuhaastattelu, liiketestit hoidettavalle alueelle sekä pukeutuminen.

Ammattilaisten hieronta

ProTeam koostuu hieronnan ammattilaisista, jotka ovat valmistuneet oppilaitoksestamme. Lisäksi moni heistä on jatkanut opintojaan alalla erikoistuen.

Kuva-99.jpg

Purentalihashieronta

Purentalihasten käsittelyllä pyritään helpottamaan muun muassa päänsärkyä, kasvojen alueen kiputiloja tai väsymystä, alaleuan liikerajoitteita sekä lihasperäistä tinnitusta.

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronnalla pyritään tuomaan odottavalle äidille rentoutusta ja hyvää oloa sekä lievittämään raskauden tuomia rasituksia kehossa.

Akupunktio

Akupunktio on länsimaiseen tai kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Kuva-25.jpg

Dry needling

Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Kuva-34.jpg

Ortopedinen osteopatia

Tyypillisimpiä vaivoja, joita osteopaatti tutkii ja hoitaa ovat niska- ja selkäkivut, raajojen puutuminen tai kipu, nivelten liikkuvuusongelmat, purentalihasten ongelmat sekä päänsärky ja huimaus.

Kuva-79.jpg
bottom of page