top of page
Jyrki BS.jpg

Jyrki Jantunen

Urheiluhieroja

Minusta

Tervehdys!

 

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta 2021. Hierojan ammatti on vuosien, jopa vuosikymmenien, haave. Olen koko pitkän aikuisikäni tehnyt töitä mediassa, enimmäkseen aikakauslehdissä eri tehtävissä. Jotain kuitenkin puuttui: fyysinen työ, jossa voin käsilläni auttaa ihmisiä. Opiskeluaika Suhossa oli antoisaa ja nautin suunnattomasti uuden oppimisesta, jota nyt hyödynnän Suhossa.

Luen paljon ja sattuneesta syystä juuri aikakauslehtiä, myös niiden verkkoversioita, joita itsekin olen päässyt paitsi suunnittelemaan myös tekemään. Kirjojenkin kohdalla olen kaikkiruokainen – Murakamista Tolkieniin ja Hotakaiseen – ja viime aikoina olen ollut erityisen innostunut kahdesta dekkarisarjasta, joista toinen sijoittuu Edinburghiin Skotlantiin ja toinen Sisiliaan Italiaan. Olen ollut pikkupojasta lähtien sarjakuvien suurkuluttaja ja kerään niitä edelleen, vaikka kirjahyllyihin ei juuri mitään enää meinaa mahtuakaan. Erityisen kiinnostunut olen ranskalais-belgialaisesta sarjakuvasta, jota harmittavasti julkaistaan suomeksi liian vähän.

Opiskeluaikana Suhossa opettajat muistuttivat useaan kertaan, että liike on paras lääke lihasvaivoihin ja -kipuihin. Totisesti näin on! Harrastan kaverieni kanssa sulkapalloa ja kaupunkikävelyä, ja joka kerta liikunnan jälkeen mieli on virkeämpi ja unikin maittaa paremmin.

Olen sivutoiminen hieroja ja otan vastaan asiakkaita Suhossa pääasiassa viikonloppuisin. Olen tehnyt vuosikymmeniä toimistotyötä ja kärsinyt varsinkin yläselän, hartioiden ja niskan alueen vaivoista ja myös kovista kivuista. Siksi tiedän kokemuksesta, että hyvä hieronta auttaa, rentouttaa ja lisää mielen ja kehon hyvinvointia tavalla, joka yllättää.

Tulehan siis sinäkin Suhoon!

Maksutavat: pankkikortti, lahjakortti, Smartum hierontaetu, Epassi hyvinvointietu, Edenred hierontaetu.

bottom of page