top of page

Margarita Susi

Urheiluhieroja

margarita_suzi@me.com

046 811 8082

  • Instagram

Minusta

Moikka,

 

Olen Margarita (Margot). Valmistuin urheiluhierojaksi kesäkuussa 2022 ja sain heti kutsun jäädä ammatinharjoittajaksi Suhon ProTeamiin. Ominaisluonteisiini kuuluvat vahva auttamisen halu sekä yleinen kiinnostus ihmisen anatomiaa, biomekaniikkaa ja asiakkaan terveyden tukemista kohtaan. Ennen hierojaopintoihin hakeutumista päätin, että haluan jatkaa osaamiseni kehittämistä nimenomaan terveyden- ja kehonhuollossa. Opiskelupaikkana Suho oli aivan täydellinen vaihtoehto minulle, koska sain hyödyntää kokemustani ja syventää osaamistani todellisten ammattilaisten johdolla.

 

Hieroja on minun kolmas ammattini. Minulla on noin 24 vuoden kokemus ammattilaistanssin alalta. Valmistuin balettitanssijaksi Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta vuonna 2011 sekä 2018 suoritin Tanssinopettajan AMK-tutkinnon. Hierojan työn lisäksi opetan eri-ikäisille ryhmille balettia Tanssikeskus Footlightissa.

 

Olen opiskellut ja työskennellyt kansainvälisessä ympäristössä tanssijana, opettajana ja koreografina kahdeksassa eri maassa (Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Portugali, Espanja, Venäjä ja Ukraina). Puhun kolmea kieltä (suomi, englanti, venäjä) ja pystyn ymmärtämään erilaisten kulttuurien erityispiirteitä.

 

Tanssijan uraltani olen saanut erinomaista kokemusta kehonhuollosta sekä erilaisten vammojen ehkäisystä ja niiden hoidosta. Työskenneltyäni tanssinopettajana eri kohderyhmien kanssa olen myös oppinut soveltamaan tietoa ja tanssijan kokemustani laajasti asiakastyössäni.

 

Tanssijan sekä pedagogisen osaamisen koulutukset ja työkokemukset vahvistavat ja tukevat taitojani hierojan työssä. Tiedän, että jokainen asiakkaani ja opiskelijani on ainutlaatuinen. Kunnioitan yksilöllisiä kehonrakenteita, otan huolellisesti huomioon asiakkaan tarpeita sekä hoidon tavoitteita. Pyrin löytämään jokaiselle sopivan lähestymistavan sekä hoidon.

 

Maksutavat: pankkikortti, lahjakortti, Smartum hierontaetu, Epassi hyvinvointietu, Edenred hierontaetu.

 

Nähdään Suholla!

Добро пожаловать!

bottom of page