top of page

Outi Valkonen

Urheiluhieroja

tmiouti.marie(@)gmail.com

+358 400 350 359

  • Instagram

Minusta

Moikka, mä oon Outi! Kotoisin metsän keskeltä Savosta ja nykyään Hankasalmen, Kajaanin, Lahden ja Lontoon kautta päätynyt Helsinkiin. Aloitin opinnot Suholla 2019 ja valmistuin saman vuoden joulukuussa. Siitä lähtien olen toiminut yrittäjänä.

 

Olen ammatiltani myös liikunnanohjaaja (AMK) ja olen aiemmin tehnyt töitä fustra personal trainerina sekä jumppaohjaajana lapsille, työikäisille sekä senioreille. Päädyin alalle oman urheilutaustan kautta; ensimmäiset hiihtokisani sivakoin 2-vuotiaana ja suunnistuksen aloitin 5-vuotiaana. Kisailut jatkuivat aikuisiälle asti ja muutama SM-mitalikin palkintokaapista löytyy, etenkin hiihtosuunnistuksesta. Nykyään meno on armollisempaa ja omaa fiilistä ja kroppaa kuunnellen. Erilaisten liikuntalajien lisäksi tykkään vapaa-ajalla kokkailla uusia reseptejä, leipoa kakkuja ja ottaa lepiä sohvalla. 

 

Parasta tässä ammatissa on asiakkaiden kohtaaminen, kuunteleminen ja auttaminen. Paras fiilis tuleekin siitä, kun asiakas poistuu hieronnasta tyytyväisenä. Myös monipuoliset lisäkouluttautumismahdollisuudet ovat iso plussa, joten aina voi oppia lisää.

 

Minua kuvaillaan useasti rauhalliseksi persoonaksi, jonka rauhallisuus tarttuu. Siksipä luonani pääset rauhoittumaan ja rentoutumaan hierontaan. Monia on myös yllättänyt näppivoimani, joten jos kaipaat napakampaa hierontaa sekään ei ole ongelma :) 

 

I can also speak English.

 

Nähdään Suholla!

Maksutavat: pankkikortti, lahjakortti, Smartum hierontaetu, Epassi hyvinvointietu, Edenred hierontaetu.

bottom of page