top of page

Sandra Giles

Opintosihteeri

Urheiluhieroja

info@)suho.fi

+358 400 350 359

  • Facebook
  • Instagram

Minusta

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta. Entiseltä koulutukseltani olen matkailualan restonomi, joten työskentely ihmisten parissa on tullut tutuksi jo aiemmin. Hierojaksi päädyin muutaman sattuman kautta, mutta mielenkiinto ihmiskehoon ja kehonhuoltoon oli ollut läsnä jo useamman vuoden ajan muun muassa joogaopintojeni kautta. 

 

Työskentelen Suholla sekä hierojana että hallinnollisissa tehtävissä. Erilaiset työtehtävät tuovat sopivaa vaihtelua arkeen. Asiakastyössä mielekkäintä on ihmisten kohtaaminen sekä oman ammattitaidon tarjoaminen erilaisten vaivojen hoidossa. Olen lisäkouluttautunut myös purentalihas- ja raskausajan hierontaan. Toimistopäivinäni olen mukana opiskelijoiden arjessa sekä organisoin opiston käytännön asioita. 

 

Harrastuksiini kuuluvat jooga, maastohiihto ja sulkapallo. Olen myös intohimoinen matkailun ja kulttuurin ystävä. Olen asunut useamman vuoden Australiassa, josta omaksuin leppoisaa asennetta elämään. Vaikka rakastuin Australian upeisiin maisemiin, on lempipaikkani silti aina Koitereen kesämökki. 

 

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Maksutavat: pankkikortti, lahjakortti, Smartum hierontaetu, Epassi hyvinvointietu, Edenred hierontaetu.

bottom of page