top of page
532FC746-6DD3-4D18-90BD-2AAE7F3716B7.jpeg

Youness Rahimi

Urheiluhieroja

younessrahimi95@gmail.com

+358 9454 3800

  • Instagram

Minusta

Hey kaikille!


Olen Youness Rahimi, syntynyt ja kasvanut Helsingissä. Pelasin jalkapalloa ammatikseni 11 vuotta, Suomessa Veikkausliigassa ja yhden vuoden Norjassa. Jouduin lukuisten loukkaantumisten vuoksi lopettamaan urani vuonna 2022. Pitkään mietin, mikä on seuraava askel elämässäni. Tiesin, että haluan olla urheilussa mukana, mutta rooli oli vielä epäselvä.

 

Olin kuullut paljon hyvää Suhosta, joten laitoin hakemusta sisään ja pääsin aloittamaan opiskelut tammikuussa 2023. Opiskelu oli todella laadukasta, kiitos opettajien (Ilari, Patrick ja Anniriikka). Olin hoitanut opiskeluni mallikaasti, jonka vuoksi sain Suholta työtarjouksen jäädä ammatinharjoittajaksi. Asiakastyön ohella toimin myös harkkaohjaajana Suhon opiskelijoille. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu jatkokouluttautua joko osteopaatiksi tai fysioterapeutiksi.


Olen luonteeltani todella rauhallinen ja helposti lähestyttävä henkilö. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja tarjoan parasta mahdollista palvelukokonaisuutta. Hieronnan jälkeen ohjeistan tarpeen mukaan erilaisia terapeuttisia harjoitteita kotona tehtäväksi. Olen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelinsairauksista, niiden hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Minulle voi tulla hierontaan myös pelkästään rentoutumistarkoituksessa.


Tervetuloa minun vastaanotolle!

Maksutavat: pankkikortti, lahjakortti, Smartum hierontaetu, Epassi hyvinvointietu, Edenred hierontaetu.

bottom of page