ORTOPEDINEN

 

 OSTEOPATIA

Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen ja hoitamiseen erikoistunut osteopatian muoto. 

Tyypillisimpiä vaivoja, joita osteopaatti tutkii ja hoitaa ovat niska- ja selkäkivut, raajojen puutuminen tai kipu, nivelten liikkuvuusongelmat, purentalihasten kireys sekä päänsärky ja huimaus.

Ortopedinen osteopaatti tekee asiakkaalle tarkan alkuhaastattelun, jonka jälkeen tehdään erilaisia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä vaivan syyn selvittämiseksi. Hoito voi sisältää nikamien tai nivelten mobilisaatiota, manipulaatiota tai kohdistettua hierontaa ja venyttelyä sekä kotihoito-ohjeita ja neuvontaa. Mikäli löydetty vaiva ei ole hoidettavissa osteopaattisin keinoin, asiakas ohjataan jatkotutkimuksiin muille terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Mahdolliset röntgen- tai magneettikuvat sekä aikaisemmat lausunnot on hyvä ottaa mukaan. Ensimmäiselle käyntikerralle varataan 60 minuutin aika.

Ortopedista osteopatiaa tarjoavat työntekijämme löydät täältä.

HINNASTO

65 €  /  käynti osteopaatilla

55 €  /  käynti osteopatian opiskelijalla

Maksutavat: käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Erilaiset hierontaedut tai -setelit eivät käy maksuvälineenä.

Lisätiedot: proteam@suho.fi

  • Facebook
  • Instagram

Pasilan puistotie 4 A, 00240 Helsinki          +358 9454 3800