top of page

Entisen opiskelijan tarina - Jenni

Päivitetty: 5. tammik. 2023


Jenni Pihkola


”Peruskoulun jälkeen mulla ei ollut hajuakaan mikä musta tulee isona, mutta koska en ollut mikään lukutoukka ei 3-4 vuotta lukiossa tuntunut mulle sopivalta vaihtoehdolta. Olin vuoden verran Taidekoulussa miettimässä mikä olisi itselle mieluista puuhaa. Siinä kohti tiesin kuitenkin jo, että perinteinen toimistotyö ei tule omalla kohdalla kysymykseen.

Tuttu fysioterapeutti oli monesti kehottanut opiskelemaan fyssariksi, mutta koska lukio oli käymättä ei AMK-opintoihin hakeminen ollut ihan helpoin reitti. Silloin löysin Suhon koulutuksen ja epäileväisesti laitoin hakupaperit hierojakouluun. Ja nuoresta iästä huolimatta pääsin opiskelemaan!

Vuoden verran tiukkaa opiskelua, ja 2009 valmistuin hierojaksi 17-vuotiaana sekä perustin oman toiminimen. Nyt olen ehtinyt olla 10 vuotta yrittäjänä kahdessa kaupungissa. Fyssariopinnot unohtui aika nopeasti valmistumisen jälkeen, koska hierontatyö on mahdollistanut monipuolisesti jatko-opiskelut myös muilla aloilla. Hieronnan lisäksi olen mm. opiskellut liikunnanohjausta sekä ravintovalmennusta ja yhdistänyt näitä hierojan ammattiin.”


Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Instagram ja Facebook: @suomenurheiluhierojaopisto

Comments


bottom of page