top of page

Entisen opiskelijan tarina - Sara

Päivitetty: 5. tammik. 2023


Sara Laurell


”Lukion jälkeen halusin pitää taukoa opiskelusta ja työskentelin keikkatyöläisenä mm. ravintola- ja kaupan alalla. Kuitenkin ihmisen anatomia, kehon toiminta sekä hyvinvointi kiinnosti minua ja mietin, että näihin liittyvä ammatti voisi olla minulle sopiva. Kiinnostuin fysioterapiasta ja hain opiskelemaan sitä. En ensimmäisellä hakukerralla päässyt sisään ja aloin pohtia, että mikä voisi olla hyvä pohjakoulutus fysioterapiaopintoihin.

Tutustuin eri hierojakouluihin Helsingissä ja Suho vaikutti kaikista parhaimmalta. Lähetin hakemuksen, sain kutsun haastatteluun ja pääsin opiskelemaan! Opiskelu tuntui heti omalta, mutta myös melko rankalta.


Opiskelujen loppupuolella minulle tarjottiin töitä Suhosta ja olin siitä todella innoissani!


Parasta työssäni on se, kun asiakas kertoo saaneensa apua hieronnasta ja koen myös itse onnistuneeni. Esimerkiksi kun asiakas saa rentoutua keskellä kiireistä arkea tai pitkään vaivanneeseen ongelmaan saadaan helpotusta hyvällä hoitosuunnitelmalla. Pidän siitä, että yrittäjänä minulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihin ja vaihteleviin työaikoihin.

Fysioterapiaopinnot ovat edelleen tähtäimessä. Odotan kovasti, että pääsen hyödyntämään ja yhdistämään työssäni hieronnan ja fysioterapian.”


Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.Instagram ja Facebook: @suomenurheiluhierojaopisto

Comments


bottom of page