top of page

#suhoelämää

Suhon kevätkuulumisia


Kevään alussa saimme suuren projektin päätökseen, kun lanseerasimme urheiluhierojakoulutuksemme myös monimuotona. Ylpeänä kasvatamme jo toimivaa konseptiamme. Suhon johtaja Anniriikka sekä vastuuopettaja Ilari järjestävät IG-liven keskiviikkona 3.4., jossa on asiaa muun muassa monimuotokoulutuksesta. Hyppää mukaan linjoille! Live tallennetaan, joten siihen voi palata myöhemminkin.



Suhon perusarki rullaa mukavasti kevään ja kesän tapahtumia suunnitellen. Vanhempi ryhmä valmistautuu jo näyttöihin, joten valmistujaiset ovat jo nurkan takana. Miten vuosi onkaan mennyt taas niin nopeasti! Monella on jo selkeät tulevaisuuden suunnitelmat, ja haku jatko-opintoihin sekä työpaikkoihin käy kuumana.


Yrittäjyyden opintoihin liittyvä somen markkinointikilpailu on saatu päätökseensä ja voiton vei tänä vuonna Team Awkward. Voittajatiimi palkitaan ravintolalahjakortilla, onnittelut!



 


Hierontaedut maksuvälineenä


Hierontaedut (Smartum, Epassi, Edenred) käyvät maksuvälineenä käyvät maksuvälineenä ammattilaisten hierontapalveluihin! Ammattilaisten vastaanotto on avoinna ma-su 8-21. Tervetuloa rentoutumaan tai hoitamaan vaivaa!



 


Toukokuussa tapahtuu


Järjestämme toukokuun lopulla tapahtuman Bolt Arenalla yhteistyössä HJK:n kanssa. Tapahtumasta kuulet lisää ensi kuun aikana! Seuraamalla somekanaviamme saat tiedon Suhon tapahtumista.


Instagram ja Facebook: @suomenurheiluhierojaopisto


 


Hikoile Laurin ja Karrin opastuksella


Oletko jo bongannut somessa Laurin ja Karrin jumppakornerin? Jumppakornerissa Lauri ja Karri jakavat hyödyllisiä jumppaohjeita niin salille kuin kotiin tehtäviksi. Kaikki videot löytyvät IG-profiilin kohokohdista.





 

bottom of page