top of page

Entisen opiskelijan tarina - Jenna

Päivitetty: 29. syysk. 2023


Hierojaksi opiskelu

"Moi! Olen Jenna, 20-vuotias Suhon opiskelija. Aloitin urheiluhierojaopinnot tammikuussa 2020.


Päädyin cheerleadingin pariin 10-vuotiaana, kun ala-asteella meitä vanhemmat oppilaat tekivät pyramideja välitunneilla. Sen innoittamana mekin kokeiltiin luokkalaisten kanssa. Innostuin niin paljon, että pyysin äitiäni ilmoittamaan minut johonkin cheerleadingseuraan. Onnekseni äiti valitsi seuraksi Helsinki Athletics Cheerleadersin, sillä siellä vierähti yhdeksän hienoa ja ikimuistoista vuotta. Parhaimmat vuodet olivat ehdottamasti HAC Eliten kanssa. Se oli kuin toinen koti!


Kun aloin päästä lajiin kiinni oikein toden teolla, arvokisamitaleja tuli 17 kappaletta. Niistä parhaimpia ovat kuusi Suomen mestaruutta, kaksi Euroopan mestaruutta,pohjoismaiden mestaruus sekä MM-hopea.


Pitkän urheilutaustani takia olen aina ollut kiinnostunut urheilusta ja hyvinvoinnista. Lukiossa jo mietin opiskelua Suomen urheiluhierojaopistossa, mutta välivuosi vahvisti tuntemukset ja lopulta päädyin tähän kouluun!


Olen viihtynyt koulussa todella hyvin. Meillä on huikea luokka ja opettajat, joten opiskelu on ollut hauskaa ja antoisaa. Haastavinta on ollut luuston ja lihaksiston opettelu latinaksi, mutta pikku hiljaa nekin on muistissa.


Valmistumisen jälkeen haluan kehittää tietotaitoani ja viedä itseäni eteenpäin. Minua kiinnostaa oman toiminimen perustaminen. Haen mahdollisesti myös vielä johonkin alan jatkokoulutukseen."


Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


#suomenurheiluhierojaopisto #hierojakoulu #urheiluhierojakoulu #opiskelu #anatomia #hieronta #hacfinland #hacelite #cheerleading#kilpaurheilu

Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto

Comments


bottom of page