top of page

Entisen opiskelijan tarina - Miia

Päivitetty: 29. syysk. 2023


Suho kokemuksia

Taustaa


Heips! Olen Miia Lohjalta. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja aviomies. Valmistuin Suhosta joulukuussa 2021. Ennen Suhoon päätymistä toimin lähihoitajana sairaalassa kolmivuorotyössä. Tästä päästään siihen, miksi lähdin vaihtamaan alaa; vihaan yövuoroja, sillä yöt on tarkoitettu nukkumista varten. Alanvaihdossa positiivista on ollut se, että pyhät ovat vapaita, jos näin itse haluan. Tosin oman aikataulun mukaisesti työskentely tuo mukanaan sen, että saatan heltyä ottamaan asiakkaan vastaan jopa jouluaattona. Kunhan en ole koko päivää töissä, olen tyytyväinen. :)


Halu ihmisten auttamiseen on ilmeisesti verissä ja hakeudun huomaamattani ihmisten pariin töihin. Pelaan itse jalkapalloa ja jääkiekkoa, joten urheilu ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni. Saan kiittää miestäni siitä, että hain opiskelemaan juuri Suhoon. Hänen patistelunsa sai minut täyttämään vapaamuotoisen hakemuksen Suhon nettisivuilla.


Opiskelu


Opiskeluvuosi oli todella tiivis ja viikot koulussa etenivät hurjaa vauhtia. Onneksi minun ei tarvinnut tehdä töitä koulun ohella, joten vapaa-ajallakin jäi aikaa päntätä latinaa, joka oli minun kohdallani suurin työmaa. Käytännön työ tuntui alusta alkaen luontevalta. Nautin siitä, että viikot koostuivat niin teoria- kuin työharjoittelupäivistä. Meillä oli koulussa superhyvä porukka, ja opetus oli erityisen laadukasta.


Tulevaisuuden suunnitelmat


Lohjalla ei ole isoja hieronta-alan yrityksiä, joten alusta asti oli selkeää perustaa oma yritys ja toiminimi. Näiden perustamiseen sain hyvät opit jo koulusta. Minut on otettu hyvin vastaan tuoreena hierojana Lohjalla. Asiakkaat ovat löytäneet luokseni ja palaute on ollut hyvää. Paras markkinointikikka on ollut tehdä asiakas tyytyväiseksi, jolloin hän lähettää uuden asiakkaan perässään luokseni. Hierojana on mahdollista työllistyä monipuolisesti. Olen käynyt hieromassa myös oman toimipisteen ulkopuolella avoimessa päiväkodissa.


Mahdollisuudet jatkokouluttautua ovat laajat. Olen käynyt purentalihashieronnan jatkokoulutuksen sekä olen erityisen kiinnostunut akupunktion opinnoista. Olen tyytyväinen, että kävin hierojakoulutukseni juuri Suhossa, sillä olen saanut ajantasaiseen tutkittuun tietoon perustuvan opetuksen. Opiskeluvuosi meni liiankin nopeasti, ja oman toiminimen ja yrityksen perustaminen oli huomattavasti helpompaa kuin olisin osannut kuvitella. Voin lämpimästi suositella koulua kaikille kiinnostuneille!Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


Commentaires


bottom of page