top of page

Entisen opiskelijan tarina - Samuel

Päivitetty: 29. syysk. 2023


Kokemuksia Suho

Hei! Olen Samuel ryhmästä R59 ja valmistuin Suholta kesällä 2022. Ennen Suholla opiskelua tein vähän sitä sun tätä, pääosin kuitenkin opettajan sijaisuuksia peruskouluissa. Suholle eksyin ystävän kautta, joka oli opiskellut koulussa ja suositteli opintoja lämpimästi. Kiinnostusta alaa kohtaan herättivät myös omat epäonnistuneet kilpailuvuodet yleisurheilun parissa.


Opiskelu Suholla


Opiskelu oli aluksi melko intensiivistä, ja päntätä sai myös kotonakin, jos halusi pysyä kärryillä. Omista lukiovuosista oli vierähtänyt jo muutama vuosi, mutta se ei tuntunut haittaavan opiskelua. Opinnoissa oli sopiva määrä sekä käytäntöä että teoriaa.Suhon ammattitaitoiset opettajat sekä henkilökunta tukivat opintoja loistavasti. Missään vaiheessa ei ollut sellainen olo, että olisi yksin hankalien asioiden äärellä. Työharjoittelun aloittaminen oli jännittävää ja ensimmäiset viikot harjoittelussa olivat myös fyysisesti raskaita. Työharjoittelu oli kuitenkin hyvin antoisaa, ja erityisen palkitsevaa oli nähdä konkreettisesti omien taitojen kehittyminen ajan kanssa. Parasta koulussa oli kuitenkin yhteiset teoriapäivät oman ryhmän kanssa, kiitokset niistä hetkistä R59!


Tulevaisuuden suunnitelmat


Opintojen puolessa välissä aloin itse miettiä kysymystä “no mitäs sit ku mä valmistun?”. Suholla olin kokenut varsinkin teoriaopinnot hyvin kiinnostavina, joten ajattelin, että jatkokouluttautuminen alalla voisi olla hyvä idea. Koulun ohella aloitin luku-urakan, joka tuotti tulosta ja opiskelupaikka fysioterapeuttiopintoihin aukesi.


Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu fysioterapeutin tutkinnon kunnialla suorittaminen ja sen jälkeen yrittäjänä työskenteleminen, jossa pystyn tuomaan parhaiten esille omaa ammatillista osaamistani. Tuleville opiskelijoille suosittelen Suhoa lämmöllä. Kannustan etsimään alalta oman juttunsa, oli se sitten mikä tahansa. Mahdollisuuksia on monia ja tilaisuuksiin kannattaa tarttua rohkeasti kiinni. Mukavaa elinikäistä oppimista!Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


Comments


bottom of page