top of page

Opettajien esittely - Patu

Päivitetty: 29. syysk. 2023


Osteopaatti Pasila

Moi, olen Patu. Jaan vastuuta Suhon laadukkaasta opetuksesta Ilarin kanssa. Olen koulutukseltani osteopaatti, voimavalmentaja sekä koulutettu hieroja. Suhtaudun intohimoisesti opettamiseen ja toivon pystyväni tarjoamaan oppilaille parhaan mahdollisen ajantasaisen tiedon, sekä antamaan heille mahdollisimman hyvät eväät toimia koulutettuina hierojina valmistumisen jälkeen.


Olen vankka tutkitun tiedon puolestapuhuja, niinpä pyrin jatkuvasti jatkokouluttautumaan ja pysymään ajan tasalla uusimman tiedon suhteen – tämä näkyy niin opetus-, valmennus- kuin kuntoutustyössä. Toimin kouluttajana myös jo valmistuneille terveydenhuollon ammattihenkilöille. Vuosien varrella olen käynyt ison liudan erilaisia jatkokoulutuksia niin manuaaliterapian kuin liikkeen ja kuntoutuksen saralla. Olen juuri valmistunut liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnoista Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa.

Teen kouluttamisen lisäksi myös vastaanottotyötä, jossa pääsen työskentelemään erilaisten tuki- ja liikuntaelimistöön liittyvien ongelmien parissa. Lisäksi valmennan eritasoisia voimailijoita, ja yhdistän voimailua myös sujuvasti kuntoutustyöhän vastaanotolla. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, enkä ota itseäni liian vakavasti. Vapaa-ajalla harrastan tavoitteellista voimaharjoittelua.Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


Comments


bottom of page