top of page

#suhoelämää

Päivitetty: 14. marrask. 2023Ystäväkirjan lanseeraus

Olemme lanseeranneet marraskuun alussa ystäväkirjan, jossa Suholle tärkeät ihmiset pääsevät vastaamaan kiperiin kysymyksiimme. Ensimmäisenä ystäväkirjan on täyttänyt yhteistyökumppanimme HIFK:n markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Raakel Koittola. Ystäväkirjassa Raakel kertoo muun muassa mistä asioista hän haaveilee.

Jatka blogimme seuraamista ja pääset tutustumaan meidän ystäviin! 💙 


Opiskelijoiden kuulumisia

Ryhmän 62 näytöt lähestyvät kovaa vauhtia, mikä tarkoittaa sitä, että heidän valmistumisensa on aivan nurkan takana. Kysyimme valmistuvan ryhmän opiskelijoilta Rosalta ja Miikalta tunnelmia heidän kouluvuodestaan.

Onko kouluvuosi vastannut odotuksiasi?

Miikka: Olen ollut positiivisesti yllättynyt tähän kouluun, joten vuosi on jopa ylittänyt odotukseni. Opiskeluilmapiiri on ollut mukavan rento, vaikka asiaa on tullutkin enemmän kuin olin odottanut. Aiemmin minulla on ollut koulunkäynnistä

hieman ankea kuva. Tämä vuosi on opettanut sen, että koulunkäynti voi olla myös mukavaa.

Rosa: Kouluvuosi ei ole vastannut odotuksiani, sillä se on antanut paljon enemmän kuin osasin odottaa. Opintojen laajuus ja kattavuus on yllättänyt. Urheiluseuroissa hierominen on ollut mielestäni erityisen antoisaa ja mukavaa.

Mitä olet saanut kouluvuodelta?

Miikka: Olen saanut kouluvuodelta paljon uutta tietoa. En ole aiemmin tykännyt opiskelusta, mutta tämä koulu on motivoinut minua hakeutumaan jatko-opintoihin. Ihmiset ovat yllättäneet positiivisesti ja meillä on ollut todella hyvä ryhmähenki. Olen kadottanut aiempaa kyynisyyttäni tämän vuoden aikana kohtaamien ihmisten ansiosta.

Rosa: Vuoden aikana olen saanut paljon uusia tuttavuuksia ja hyviä muistoja. Ja paljon latinan kielen oppia. Olen saanut älyttömästi uutta tietoa ja taitoa sekä oppinut myös omasta itsestäni. Arjen pyörittäminen on välillä palapeliä, jonka selvittämiseen minulla on tämän vuoden jälkeen hyvät työkalut. 

Comments


bottom of page