Yhteenveto vuodesta 2020Opiston johtaja Anniriikka Tervo:


Vuosi 2020 toi varmasti kaikille meille uusia haasteita ja muutoksia arkeen. Myös johtajan näkökulmasta vuosi oli vaativa. Varmoja pidemmän ajan suunnitelmia ei voitu tehdä vaan arjessa edettiin pitkälti viikko kerrallaan vallitsevaa tilannetta seuraten. Päätöksiä täytyi tehdä välillä hyvinkin nopealla aikataululla kaikki eri näkökulmat huomioiden. Tavoitteena oli vastuullinen ja turvallinen toiminta sekä opiskelijoiden valmistuminen yleiset standardit ylittävällä tasolla pandemiasta huolimatta. Nämä tavoitteet toteutuivat.Haasteiden lisäksi viime vuoteen kuului myös hurjasti hyvää. En voisi toivoa parempaa henkilökuntaa rinnalleni. Molempiin suuntiin toimiva yhteistyö ja tuki on ollut erityisesti tänä aikana korvaamatonta. Olemme pandemiankin keskellä pystyneet uudistumaan ja kehittämään toimintaamme. Kiitos kaikesta työystävät! Kiitos myös upeille yhteistyökumppaneillemme, sekä vanhoille että viime vuonna mukaan tulleille!


Päällimmäiseksi yksittäisistä edellisvuoden tapahtumista nousee mieleen pitkän koronasulun jälkeen vietetyt kesäkauden avajaiset sekä Keskuspuistossa heinäkuussa järjestämämme uudenlainen promootiotapahtuma, joka tuotti iloa myös ohikulkijoille. Tietysti myös opiskelijoiden valmistujaiset ovat olleet meille suuri juhlahetki ja palkinto tehdystä työstä.


Lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette käyttäneet palveluitamme tai ostaneet lahjakortteja läheisillenne. Tukenne on merkinnyt meille todella paljon.


Tältä vuodelta toivomme ennen kaikkea tavallista arkea. Sitä odotellessa huomioimme vallitsevan tilanteen ja teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet turvallisen arjen eteen.


Meikki ja kampaus: Krista Karppinen

Kuva: Amanda Aho


Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


#suomenurheiluhierojaopisto #hierojakoulu #urheiluhierojakoulu


Recent Posts

See All

Tiedote asiakkaillemme 25.2.2021

Ylimääräisten kontaktien välttämiseksi saavuthan vastaanotolle täsmällisesti ajan alkamishetkellä. Odotustilan kontaktien välttämiseksi emme tällä hetkellä varaa uusia aikoja paikan päällä vastaanotol

Purentalihashieronnan koulutukset keväällä 2021

Syksyn purentalihashieronnan koulutukset täyttyivät hetkessä, joten järjestämme keväällä taas kolme uutta koulutusta. Koulutetuille hierojille suunnatun lisäkoulutuksen sisältö: •anatomia •TMD-vaivoi