top of page

Entisen opiskelijan tarina - Eetu

Päivitetty: 29. syysk. 2023


Osteopaatti Pasila

Moikka!


Mä oon Eetu Nummelin, elämästä ja urheilusta nauttiva mies. Sportti ja ihmiskeho on ollut aina lähellä sydäntä, joten mun ammatinvalinta ajautui vähitellen terveysalalle. Lukioon mennessä mulla oli vahvana ajatus lääkikseen menemisestä. Lukion loppuvaiheilla liikunnanopettajani Johanna suositteli Jyväskylän liikuntatieteelliseen hakemista ja tulosti valmiiks mulle prujuja aiemmista pääsykokeista.


Lopulta päädyin hakemaan fysioterapian koulutusohjelmaan ja lähtöpisteiden riittämättömyys jo ennen pääsykoevaihetta sai mut hakemaan vauhtia alalle hierojakoulusta. Hetken kouluja selatessa Suho vaikutti laadultaan parhaimmalta ja yhteistyökuvio urheilun saralla Helsingin kärkiseurojen kanssa viimeisteli päätökseni koulun valinnassa. Tarkoitukseni oli jatkaa opiskeluja fysioterapian parissa välittömästi Suho-vuoden jälkeen. Ikimuistoisen opiskeluvuoden jälkeen mulle kuitenkin aukesi paikka ammatinharjoittajana Suhon tiloissa, joten fysioterapiahaaveet jäivät odottamaan aikaansa.


Ammatinharjoittamisen lomassa pääsin juttelemaan ja tutustumaan osteopaatin ammatin sisältöön kollega Kari Kinnusen kanssa. Ajatustenvaihdon ja positiivisten yhteisten asiakaskokemuksien kautta vakuutuin ammatista ja hakeuduin osteopatiakouluun Pasilaan. Samaan aikaan opiskellessani tein kliinistä työtä ja osallistuin myös Suhon hierojakoulutuksen opetukseen. Osteopatiakoulun jälkeen hakeuduin klinikka- ja opetustyön lisäksi myös päivittäiseen urheiluseuratoimintaan jalkapallon puolelle, jota olen jatkanut tähän päivään saakka. Uteliaisuus ja uuden oppimisen jano saivat nopeasti ajatukset jatkokouluttautumiseen. Eteen tuli jälleen fysioterapiakoulutus, jonne päädyin lyhyen pohdinnan jälkeen.


Tällä hetkellä teen töitä yrittäjänä fysioterapeutin ja osteopaatin ammattinimikkeillä vastaanotoilla ja urheiluseuroissa. Yrittäjyys on mahdollistanut erittäin mukautuvan tavan tehdä töitä omaan tarpeeseen. Olen pystynyt sumplimaan työt, opiskelut ja vapaa-ajan kiinnostukseni mukaan ja pitämään lomat (mitkä?:D) itselleni sopivana ajankohtana. Aloittavana yrittäjänä on omat haasteensa riittävän toimeentulon saamiseksi. Olen kuitenkin kokenut tämän sopivana porkkanana kehittää omaa substanssiosaamistani ja luodakseni mahdollisimman hyvän palvelukokemuksen asiakkailleni.


Suhon opiskeluvuosi oli yksi mieleenpainuvimmista ja antaa erinomaisen pohjan alalla kehittymiseen. Työskentely tällä alalla on hyvin ihmisläheistä ja konkreettista. Joka päivä oppii jotain uutta ja jatko-opiskelumahdollisuuksia löytyy rajattomasti. Jos itsensä haastaminen ihmisläheisessä työssä kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti hakeutua alalle!


Terveisin

EetuHaku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


Commenti


bottom of page