top of page

Opettajien esittely - Ilari

Päivitetty: 29. syysk. 2023


Osteopaatti Ilari Keckman

Moi! Toimin Suomen Urheiluhierojaopiston vastuuopettajana. Koulutukseltani olen osteopaatti sekä koulutettu hieroja. Opettamisen lisäksi pidän myös erilaisia viikonloppukursseja jo valmistuneille terveydenhuoltoalan ammattilaisille, sekä pidän omaa vastaanottoani Töölössä. Vastaanotollani tutkin, hoidan ja kuntoutan erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä ihmisiä. Vuosina 2018-2020 työskentelin Suomen alppimaajoukkeen kanssa, jolloin sain arvokasta työkokemusta myös ammattiurheilun parista.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti urheiluharrastusten (tennis, padel, salibandy, sali jne.) sekä musiikin tekemisen parissa, joiden suhteen olen varsin intohimoinen.

Opettajana olen vaativa, mutta reilu. Pidän myös kiinni siitä, että olen aina ajan tasalla alamme tutkimustiedosta, sillä on minun vastuullani, että opiskelijat saavat uusinta ja parasta mahdollista tietoa. Tavoitteeni on, että jokainen opiskelija kokee valmistuttuaan olevan valmis työelämään.

Opiskelijan tulee olla halukas ja valmis oppimaan uutta sekä haastaa itseään. Osalle ensimmäiset viikot Suholla saattavat tuntua haastavilta intensiivisen opiskelutahdin myötä, mutta kun hyvistä opiskelutekniikoista saa kiinni, alkavat palaset loksahdella kohdilleen.Haku koulutuksiimme on käynnissä ympäri vuoden! Lisätiedot ja hakuohjeet löydät nettisivujemme Opiskelijaksi-osiosta.


Facebook ja Instagram: @suomenurheiluhierojaopisto


bottom of page